Liga 1

Daniel Pancu a dezvăluit un episod recent petrecut la Rapid care l-a dezgustat: "M-am simţit umilit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 februarie 2015

Daniel Pancu a fost căpitan al Rapidului în meciurile din turul campionatului, dar o dată cu venirea lui Cristi Săpunaru în Giuleşti banderola i-a fost încredinţată fundaşului.
Atacantul în vîrstă de 37 de ani a povestit o întîmplare în care s-a simţit umilit din cauza banderolei de căpitan.

"M-a deranjat în pregătire. A fost un şoc. M-am simţit cumva umilit. A fost decizia antrenorului, apoi am avut o discuţie, pentru că plecase de la o idee preconcepută în ceea ce mă priveşte pe mine. Dar acum nu se mai schimbă nimic, nici nu voi mai purta banderola, dacă nu e Cristi. Nu mai sînt căpitan, nici o problemă, îmi cunosc foarte bine rolul în echipă, mai ales în echipa asta a Rapidului.

Atunci a fost un şoc pentru mine, am fost foarte supărat. În Grecia am fost căpitan la primul meci, apoi mi-a luat-o în pregătire în Turcia. Discuţia a fost foarte calmă. Pînă la urmă sînt jucător profesionist. Pe undeva era normal cum a gîndit, dar că trebuie să demonstrez că s-a înşelat, asta e alt lucru. Gîndise să fie căpitan cineva care va juca mai mult. Ultima problemă care va fi e cea a banderolei”, a spus Pancu la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.