Liga 1

Acum este antistelist convins, dar putea fi un simbol roş-albastru: "Nu aş fi avut nici o problemă să joc pentru Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 februarie 2015

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Rapidului din ultimii ani şi cel în care fanii îşi pun speranţe în salvarea de la retrogradare, putea fi jucătorul Stelei.

Daniel Pancu a povestit că atunci cînd juca la Poli Iaşi, Steaua şi Rapid s-au luptat pentru transferul lui şi a dezvăluit motivul pentru care giuleştenii au avut cîştig de cauză.

"Cînd jucam la Poli Iaşi, Steaua a făcut o ofertă de 100.000 de dolari pentru mine. Chiar am şi stat şase zile acolo şi am jucat două meciuri amicale, dar nu m-am simţit bine şi în largul meu.

După aceea, a venit Rapid şi a oferit 150.000 de dolari, iar Steaua nu a vrut să plătească această sumă şi aşa am ajuns în Giuleşti. Eu nu aş fi avut nici o problemă să joc pentru Steaua, iar dacă se plăteau banii, semnam cu ei.

Primul meu salariu la Rapid a fost de 15.000 de dolari pe an, iar după aceea 20.000 şi 25.000", a povestit Daniel Pancu la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.