Liga 1

Adrian Porumboiu iese la atac după ce partida U Cluj - CFR a ajuns pe masa DNA: "Să vă zic cînd s-a produs nedreptatea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 februarie 2015

FC Vaslui cîştiga campionatul dacă CFR Cluj n-ar fi învins în meciul cu Universitatea Cluj în mai 2012, 3-2 după rejucare. Adrian Porumboiu nu-şi poate scoate din cap acel meci care acum a intrat în atenţia DNA şi ştie cînd s-a făcut nedreptatea.

"Ce rost are să mai chemaţi jucătorii la DNA? Cel mai bine e să fie chemaţi cei de la comisii, care au dat o decizie halucinantă pentru fotbalul de la noi. Am şi acum în minte fazele de la acel meci.

Este incredibilă decizia luată de comisie. Nu ne mai dă nimeni titlul înapoi. Ce s-a întîmplat în campionatul nostru era un lucru obişnuit. Felul în care au jucat fotbaliştii n-are relevanţă.

Am trăit intens meciul arbitrat de acel croat, care a dat penalty la acel plonjon din ultimul minut. Vă aduceţi aminte cum s-a aruncat ca într-un bazin Kapetanos la intervenţia lui Szukala?

De ce acum nu pomeneşte nimeni de acel arbitru. Să vă zic eu cînd s-a făcut nedreptatea!? Nu a fost pe teren, ci cînd s-a decis rejucarea meciului", a spus Adrian Porumboiu pentru GSP.ro.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.