Tenis

Alexandra Dulgheru a explicat abandonul din meciul cu Caroline Wozniacki: "Ameţeam de oboseală"

Alexandra Dulgheru a plecat de la Doha cu 55 de puncte WTA şi 10.240 de dolari // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Luminiţa Paul  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alexandra Dulgheru, 94 WTA, a ajuns ieri la Kuala Lumpur, după ce cu o zi înainte abandona la Doha, în faţa Carolinei Wozniacki, copleşită de efortul depus.

"E bine că am jucat atîtea meciuri", spunea ieri Alexandra, referindu-se la turneul de la Doha, unde a trecut peste trei tururi de calificări şi peste prima rundă a tabloului principal. Cînd a reuşit un meci senzaţional, dar istovitor contra franţuzoaicei Alizé Cornet, încheiat în trei seturi. Miercuri, în faţa Carolinei Wozniacki, Dulgheru n-a mai putut ţine pasul.

"Am fost foarte obosită. Ameţeam, pur şi simplu", îşi descrie ea starea care a obligat-o să abandoneze în turul secund de la Doha, la scorul de 1-6, 0-3. La asta se adaugă o răceală a căilor respiratorii superioare.

N-a avut însă prea mult timp de odihnă. După numai 4 ore de somn, a pornit spre Kuala Lumpur, unde a ajuns ieri, la capătul unui zbor de 7 ore.

În capitala Malaysiei se va desfăşura săptămîna viitoare un turneu de categorie WTA International, pe hard, care este în circuit din 2010 şi care a fost cîştigat la ultimele ediţii de Karolina Pliskova, respectiv Donna Vekici.

ALTE ŞTIRI DIN TENIS:

Români în semifinale
Ieri, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în penultimul act de dublu al turneului de la Dubai, după ce au trecut cu 4-6, 7-5, 10-7 de Robert Lindstedt şi Marcin Matkowski (Sue/Pol). Favoriţii 2 vor întîlni pentru un loc în finală perechea Daniel Nestor-Rohan Bopanna (Can/Ind, 4).

Cîteva ore mai tîrziu, Florin Mergea şi britanicul Dominic Inglot îi mai învingeau o dată pe fraţii Bob şi Mike Bryan, la fel cum o făcuseră la Australian Open. Acum a fost 7-6 (6), 2-6, 10-8, iar următorii adversari sînt Aisam Ul-Haq Qureshi şi Nenad Zimonjici (Pak/Ser).

Bogdan, învinsă
Aflată abia a doua prezenţă pe un tablou principal WTA din carieră, Elena Bogdan, 527 WTA, a pierdut miercuri noapte în turul secund al turneului International de la Acapulco. Ea a fost învinsă de Magdalena Rybarikova (Svk) cu 6-0, 6-2, în 44 de minute. Românca va primi 30 de puncte şi 3.310 dolari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.