Liga 1

Soţia lui George Copos despre omul de afaceri: "Cînd un om e aproape de moarte, trebuie lăsat în pace"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 February 2015

"Dosarul Transferurilor" este unul blestemat pentru cei implicaţi în el. După ce s-au dezvăluit amănunte despre viaţa lui Jean Pădureanu din interiorul penitenciarului, acum un alt deţinut în acelaşi dosar are probleme uriaşe.

George Copos, fostul patron al Rapidului, a fost condamnat  definitv la 4 ani de închisoare pe 25 august 2014 în dosarul "Loteria", după ce mai fusese condamnat la 3 ani şi 8 luni în dosarul "Transferurilor".

Soţia acestuia, Cristiana Copos, a oferit un interviu şocant şi face dezvăluiri incredibile despre viaţa pe care George Copos o trăieşte în acest moment.

"Cînd un om e atît de aproape de moarte, mi se pare normal să fie lăsat în pace. Peste o lună se va decide dacă George va fi eliberat. Legea îşi va spune cuvîntul. Cînd cineva este dus în puşcărie, există un scop: să i se acorde dreptul la a doua şansă.

Mă aştept ca oamenii să iasă de acolo mai reeducaţi. Ca indivizi, ca sistem. Pe Jean Pădureanu l-au dus prin curte cu prefuzia-n venă. Nu sînt vorbe goale, trebuie să ne gîndim şi la alţii să nu fim egoişti.

La Rahova, disciplina e la ea acasă, iar regimul este riguros. Dar, pe de altă parte, e stimulativ. Poţi să scrii sau să ieşi la muncă, dar dacă aceste lucruri sînt ignorate, nu-i uşor!", a spus Cristiana Copos pentru Ziarul Ring.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.