Liga 1

Lucian Sînmărtean, criticat dur: "Ce-a făcut el în campionatul nostru?" » Un nume surpriză este văzut ca fiind mai bun decît el

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 februarie 2015

Steaua l-a pierdut în această iarnă pe Lucian Sînmărtean care a ajuns la Al Ittihad, însă Ilie Balaci nu-l consideră pe mijlocaş atît de important.

Fosta legendă a Universităţii Craiova l-a criticat pe fotbalistul în vîrstă de 34 de ani şi dă un nume de fotbalist care driblează mai bine decît fostul "magician" al Stelei.

"Sînmărtean a făcut ceva spectaculos în campionatul nostru sau pe unde a fost? Stătea la mijlocul terenului şi lua în dribling trei inşi. El jucînd la Steaua. Lua mingea de la Szukala sau Varela, dribla unul sau doi şi de acolo dădea o diagonală. Mie îmi plac fotbaliştii care driblează în spaţiu mic, la aglomeraţie. Şi de acolo pasează decisiv.

Sînmărtean impresiona pentru că nu era altul care să mai dribleze. Nimeni nu se uită la Mitriţă de la Viitorul, care driblează în 16 metri şi marchează. Cîte goluri a marcat Sînmărtean la Steaua? 3-4? Mai lăsaţi-mă cu Sînmărtean!", a spus Ilie Balaci la Dolcesport.

6 goluri a reuşit Sînmărtean pentru Steaua de cînd a venit în Ghencea în sezonul 2013-2014

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.