Liga 1

Oltenii pot juca primul şi ultimul meci pe stadionul "Extensiv" » Asta explică şi cum s-a omologat arena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 28 February 2015

Modul în care arată arena "Extensiv", cea pe care se va juca mîine meciul dintre CS U Craiova şi Steaua, ridică o mare întrebare: cine a inspectat şi cine şi-a asumat responsabilitatea de a omologa stadionul pentru meciurile din Liga 1?

Cum disputa de mîine e una cu un grad ridicat de risc, va fi extrem de interesant de văzut în ce măsură inclusiv securitatea jucătorilor şi a oficialilor va fi asigurată la modul în care se prezintă acum arena.

În plus, ceea ce trebuie să fie tribuna oficială aproape că n-a fost deloc amenajată, ci s-a dat doar un nou strat de vopsea, mai ales pentru a se acoperi sigla veche a clubului, cea deţinută de Adrian Mititelu.

Ilie Balaci a dezvăluit ieri la Dolcesport că acesta ar putea fi primul şi ultimul meci pe care formaţia olteană îl va disputa pe stadionul "Extensiv": "Am înţeles că doar cu Steaua se va juca pe Extensiv, după care CS U se va muta la Severin".

CS U Craiova primeşte vizita Stelei duminică, de la ora 15:30, pe stadionul Extensiv, într-un meci ce va conta pentru etapa a 19-a din Liga 1. Partida va fi în direct pe Look Plus, Dolcesport, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Citeşte şi: Şmotru » Aici se va juca derby-ul Craiova - Steaua de mîine! ”Extensivul” are alura unui stadion de divizie inferioară

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi şi în Gazeta Digitală puteţi citi detalii despre tactica pe care a pregătit-o Sorin Cârţu pentru a o surprinde pe Steaua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.