Liga 1

Veşti bune pentru Steaua » Statistica e de partea roş-albaştrilor în duelurile contra echipelor pregătite de Sorin Cârţu

Fotomontaj: Lucian Alecu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 februarie 2015

CS U Craiova şi Steaua se vor întîlni mîine într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1, iar partida va fi în direct la Digisport 1, Dolcesport 1, Look Plus şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Sorin Cârţu este unul dintre tehnicienii activi care se pot lăuda cu cele mai multe confruntări cu Steaua. Totuşi, în perioada martie 1993-februarie 2015, actualul tehnician al oltenilor a bătut o singură dată gruparea din Ghencea, deşi a întîlnit-o de nu mai puţin de 19 ori.

Succesul datează din 7 aprilie 2009, Pandurii - Steaua 2-0, cînd antrenor la roş-albaştri era Marius Lăcătuş. În rest, în celelalte 18 partide, Steaua s-a impus de 10 ori, iar 8 meciuri s-au terminat la egalitate.

CS U Craiova primeşte vizita Stelei duminică, de la ora 15:30, pe stadionul Extensiv, într-un meci ce va conta pentru etapa a 19-a din Liga 1. Partida va fi în direct pe Look Plus, Dolcesport, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi şi în Gazeta Digitală puteţi citi detalii despre tactica pe care a pregătit-o Sorin Cârţu pentru a o surprinde pe Steaua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.