Liga 1

VIDEO Naturalizează şi fanii » Două cazuri de suporteri străini ai giuleştenilor veniţi alături de echipă după victoria cu Steaua

Caputara Rapid TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 28 February 2015

Rapidul a transferat în această iarnă un lot întreg, iar majoritatea dintre fotbaliştii veniţi în Giuleşti nu sînt români.


În fotbalul românesc nu numai jucătorii străini sînt transferaţi, ci şi fanii. Un exemplu concret este cel al Rapidului. Facebook-ul oficial al celor de la Rapid TV a prezentat două cazuri de suporteri veniţi din alte ţări pentru a-şi achiziţiona abonamente la meciurile vişiniilor sau pentru a cumpăra cîte ceva din Fan Shop-ul echipei.

Ieri, un cuplu de austrieci, care lucrează în România, şi-a cumpărat abonamente la peluză, iar astăzi, aceeaşi sursă a prezentat doi fani ai lui Nottingham Forest care se aflau la Fan Shop-ul celor de la Rapid pentru a cumpăra produsele echipei giuleştene. VIDEO

Jucători veniţi la Rapid în această iarnă: Buchta (Gaz Metan), Cerlincă (Rapid CFR Suceava), Coimbra (Academico Viseu), Cmovs (Mumbai City), Săpunaru (liber), Borda (Muangthong United), Sapina (RAEC Mons), Josl (North East United FC), J. Oriol, E. Oriol (Blackpool), Gecov (Slavia Praga), Meulens (FC Dordrecht), D. Niculae (liber), Ricardo Alves Silva (liber), Benson (liber).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.