Rugby

Prima înfrîngere » România a pierdut la Krasnodar în faţa Rusiei, 13-16

Rusia a înregistrat ieri a șasea victorie în fața României // Foto: Raed krishan

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Stejarii” au înregistrat ieri cel dintîi insucces în Rugby Europe Championship, după ce au fost învinşi la Krasnodar de Rusia cu 16-13.

România a avut meci greu ier, pe tadionul ''Trud'' din Krasnodar, în faţa unei adversarecare nu mai pierduse din 2009. Rusia s-a impus cu 16-13, acest scor însemnînd şi primul insucces înregistrat în Rugby Europe Championship de către "tricolori".

În prima repriză, "stejarii" au dominat, ei coducînd la pauză cu 10-3, punctele românilor fiind aduse de Valentin Calafeteanu dintr-un eseu transformat şi o lovitură de pedeapsă.

În a doua parte însă, ruşii au reuşit să întoarcă situaţia. Denis Antonov a izbutit o încercare, transformată de Gaisin, astfel că s-a restabilit egalitatea, 10-10. Acelaşi Gaisin a marcat din două lovituri de pedeapsă şi Rusia s-a desprins pe tabelă, 16-10.

Echipa condusă de Eugen Apjock la acest meci a mai redus din diferenţă prin Calafeteanu din lovitură de pedeapsă, dar meciul s-a încheiat cu 16-13. Antrenorul Lynn Howells nu a primit viză de Rusia şi de aceea nu a făcut deplasarea cu echipa.

În primele două întîlniri, România a învins Portugalia cu 37-10 şi Spania cu 29-8. Următoarul meci pentru "stejari" va avea loc pe 14 martie, în deplasare, cu Germania.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.