Liga 1

VIDEO G&G » Golubovici şi Grahovac, starurile meciului cu Gaz Metan: ieşenii speră la victorie după un start de retur de vis

Articol de Ovidiu Minea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trupa lui Nicolo Napoli a strălucit prin Golubovici şi Grahovac şi are un retur de vis: două victorii în două meciuri, cu patru goluri marcate şi nici unul primit.

Cu două vîrfuri în formula de start, Gaz Metan a surprins Iaşiul, prima jumătate de oră fiind echilibrată. CSMS a intrat în meci abia în minutul 30: Ciucur l-a transformat în jalon pe Velasquez, Voicu a profitat de faptul că Alex Curtean nu cobora, iar Abrudan a început să îl scape din marcaj pe Golubovici, care a deschis scorul în minutul 35.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu 1-0 la pauză, Napoli a schimbat tactica. CSMS s-a apărat şi a mizat pe contraatac. Mutarea a avut ca efect înclinarea terenului spre poarta lui Grahovac, portarul Iaşiului avînd cîteva intervenţii de efect. Avansul minim s-a conservat astfel, iar moldovenii, cu maximum de puncte în 2015, încep să creadă că se pot salva de la retrogradare.

15 goluri din 32 cu capul!
Bosniacul Bojan Golubovici, 31 de ani, a revenit cu gol în Liga 1, reuşita acestuia garantînd victoria moldovenilor cu Gaz Metan. Atacantul a marcat prin "procedeul casei", printr-o lovitură de cap. Vîrful are 32 de reuşite în Liga 1, pentru Ceahlăul şi CSMS Iaşi, iar dintre acestea 15 au fost marcate cu capul. Atacantul a bifat 81 de meciuri în prima ligă din România.

"Sînt fericit pentru a doua victorie consecutivă. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, dar este foarte bine că am bătut-o, mai ales pentru că e o contracandidată la evitarea retrogradării" (Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.