Liga 1

Revenit în postura de căpitan » Unul dintre jucătorii excluşi din lot de Gigi Becali va fi liderul echipei în meciul cu CS U Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 martie 2015

Costel Gâlcă i-a readus în lot pentru partida cu CS U Craiova pe Giedrius Arlauskis şi Andrei Prepeliţă, după ce aceştia n-au fost nici măcar pe bancă în meciul pierdut cu Rapid, 0-1.
În partida din această după amiază, Prepeliţă va fi titular şi va purta banderola de căpitan, iar Arlauskis e doar rezervă, locul portarului fiind luat de Valentin Cojocaru, cel care a făcut un meci bun şi cu giuleştenii, anunţă Digisport.

Prepeliţă profită de ocazia de a fi liderul echipei după ce Cristi Tănase a luat "galben" în meciul cu Rapid şi a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe. Gabi Tamaş, recuperat după o accidentare, va fi doar rezervă.

Aşa va arăta Steaua în meciul cu CS U: Cojocaru - Rîpă, Papp, Varela, Guilherme - Prepeliţă, Bourceanu - Popa, Stanciu, Chipciu - Rusescu
Rezerve: Arlauskis - Filip, Iancu, Toşca, Neagu, Ţucudean, Tamaş

CS U Craiova primeşte vizita Stelei astăzi, de la ora 15:30, pe stadionul Extensiv, într-un meci ce va conta pentru etapa a 19-a din Liga 1. Partida va fi în direct pe Look Plus, Dolcesport, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.