Liga 1

Costel Gâlcă crede că s-a relansat campionatul după remiza cu Craiova: "Vedeţi că titlul nu e luat?"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Costel Gâlcă spune că după primele două etape ale returului, cînd echipa sa a luat doar un punct, campionatul s-a relansat. Se declară mulţumit de joc şi dă vina pe gazon pentru remiza de ieri.

- Domnule Gâlcă, vă aşteptaţi la un meci atît de greu?
- Da! Ştiam că întîlnim o echipă foarte bună, care se apără bine. Totuşi, chiar şi aşa, am reuşit să ne creăm ocazii clare de gol. Din păcate, n-am reuşit să înscriem.

- Petrolul s-a apropiat la 5 puncte, vă îngrijorează acest lucru?
- Iată că cine spunea că sîntem deja campioni s-a înşelat. Campionatul se joacă. Nu sînt însă îngrijorat, nu e vorba de asta, doar că trebuie să rămînem în continuare la fel de concentraţi cum am fost în turul sezonului.

- Terenul cum vi s-a părut?
- A fost principalul nostru adversar, gazonul a fost foarte prost! Cu toate acestea, echipa a jucat, am avut multe şanse de a marca, însă n-am reuşit.

- Arbitrajul cum a fost?
- Eu sînt sigur că arbitrii încearcă mereu să ia cele mai bune decizii, că vor să dea totul pentru a nu greşi. Nu vreau să comentez arbitrajul!

- Revenirea lui Prepeliţă în primul "11" a fost un plus pentru echipă?
- S-a văzut prezenţa lui la mijlocul terenului. El e cel care dă echilibru echipei, aduce linişite la construcţie. Şi Arlauskis e un fotbalist important pentru noi, dar azi absenţa lui nu a contat pentru că adversarii nici n-au ajuns la poarta noastră.

- Sînteţi mulţumit de Gabi Tamaş şi de ce aţi ales să-l folosiţi la mijlocul terenului?
- L-am trimis în teren pentru că aveam nevoie de fotbalişti înalţi în careul Craiovei. Gabi e un jucător polivalent, cu multă experienţă.

"Pentru mine sînt importante toate cele trei trofee interne, iar obiectivul nostru este să le cucerim pe toate. Acum mă gîndesc la duelul din Cupă, cu Petrolul, de joi, iar apoi voi pregăti întîlnirea cu CFR din campionat" (Constantin Gâlcă, antrenor Steaua)

"Dacă am fi dat gol repede, meciul ar fi fost unul uşor pentru noi. Rapid şi Craiova s-au apărat ca la handbal cu noi şi e foarte greu să marchezi în aceste condiţii. Nu vrem să dăm vina pe arbitraj, am avut ocazii mari, puteam cîştiga" (Nicuşor Stanciu, mijlocaş Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.