Liga 1

Valeriu Argăseală pune tunurile pe Marius Avram: "Au fost greşeli grave" » Surprinde cînd vorbeşte despre revenirea lui Giedrius Arlauskis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 March 2015

Steaua a remizat în deplasare cu CS U Craiova, scor 0-0, iar acest rezultat i-a nemulţumit pe conducători, care critică arbitrajul lui Marius Avram.

”Am pierdut un meci pe care l-am dominat de la un capăt la altul, un meci la care ei n-au avut niciun şut la poartă şi în care au fost grave greşeli de arbitraj.

Şi aici mă refer la cele două faze din prima repriză, cînd Adi Popa a scăpat singur dar a fost oprit pe motiv de ofsaid şi cînd Varela a fost faultat în careu şi nu s-a dat penalty. Nu ştiu cum a fost la Ţucudean în ultimul minut...

Cred că astfel de jocuri vom mai avea, nu ca rezultat, ci ca desfăşurare, şi cred că este greu să poţi să arăţi că vrei să joci fotbal, că vrei să faci spectacol”, a zis Argăseală la finalul jocului.

...despre revenirea lui Arlauskis în prima echipă: "Nu vedeţi că portarii nu prea au treabă la noi? Noi avem probleme cu apărările lor, care se pun pe două rînduri, situaţie în care este greu să marchezi, aşa cum a fost şi faza din minutul 90+4"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.