Stranieri

EXCLUSIV Florin Andone povesteşte experienţele vieţii lui cu Barcelona şi Real Madrid: "Mi-era şi ruşine să mă uit la Messi şi Neymar. Ronaldo are muşchii mai tari decît bara!" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 martie 2015

Florin Andone, 21 de ani, a vorbit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre emoţiile trăite pe Camp Nou cînd s-a trezit umăr la umăr cu Messi şi Neymar şi şocul confruntării cu fenomenalul Cristiano Ronaldo.

Atacantul lui Cordoba a fost rezervă pe Camp Nou, la 0-5 cu Barcelona, şi i-au lipsit cîţiva centimetri pentru a da lovitura acasă cu Real Madrid, 1-2, cînd a lovit transversala la scorul de 1-1. S-a ales însă cu două trofee de suflet: tricourile lui Luis Suarez şi Sergio Ramos.

"Cînd coboram prin tunelul spre teren, m-am trezit lîngă mine cu Messi şi Neymar. E aşa un sentiment ciudat să-i admiri la televizor şi dintr-o dată să stai la un metru de ei. Nu sînt emotiv, dar parcă mi-era şi ruşine să mă uit în ochii lor în acel moment! Eram atent cum calc pe trepte, să nu cad şi să mă fac de rîs!", a povestit Florin Andone despre experienţa din meciul cu Barcelona.

Cu  Realul a trăit o experienţă mai intensă. A fost titular, a jucat 79 de minute: "Sînt fan Madrid, iar confruntarea cu Ronaldo sau Bale a însemnat un examen potrivit ca să-mi dau seama la ce nivel sînt. Şi cred că am fost OK în general, iar dacă-i dădeam şi golul ăla lui Casillas, puteam să mă las deja de fotbal! În urmă cu un an era o iluzie că voi juca împotriva Realului, însă acum asudam pe acelaşi gazon cu Cristiano, pe care-l admir pentru cum se pregăteşte şi cum joacă. L-am ţinut la un corner, dar muşchii lui erau mai tari decît bara, de era să-mi şi rup degetele! Un fenomen!".

Fotbalistul român a vorbit şi despre jucătorul pe care l-a luat ca reper: "Andrei Şevcenko e idolul meu. Am crescut o dată cu ascensiunea lui la Milan şi m-au atras agilitatea şi viclenia lui ofensivă. Am încercat să-i «citesc» din secrete pe micul ecran".

Interviul integral oferit de Florin Andone îl puteţi găsi în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi în Gazeta Digitală, unde românul a dezvăluit cum şi-a început cariera de fotbalist şi cum era foarte aproape să ajungă la o forţă a Spaniei.

În Gazeta de azi mai puteţi citi:

✓ Un nou scandal al drepturilor TV e gata să explodeze în România!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.