Campionate

VIDEO TrăsNETO » Atenţie, Ciprian Tătăruşanu: Neto a apărat formidabil şi pe San Siro şi-i ameninţă postul!

Neto intervine fantastic, evitînd deschiderea scorului cu Tottenham, singur cu Soldado și Chadli // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul exclus pentru că n-a prelungit cu Fiorentina nu a primit gol în cele două jocuri în care Ciprian a lipsit din cauza lombosciaticii, fiind eroul viola în victoria de duminică.

Triumful cu Inter (1-0) i-a adus două veşti lui Ciprian Tătăruşanu. Una bună, pentru că Fiorentina s-a apropiat la 3 puncte de locul 3 (de play-off în Ligă). Şi alta rea, pentru că Neto a închis poarta viola. A doua oară în patru zile, repetînd evoluţia excelentă cu Tottenham, la 2-0 în "16-imile" EL!

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

Exclus din lot din cauza refuzului de a reînnoi contractul scadent în iunie, brazilianul care şi-a dat acordul să joace la Juventus a făcut miracole duminică seară. "Un jucător născut să fie portar!

Parade decisive la Shaqiri, Vidici şi Palacio, în două rînduri. Bun şi mental, întrucît nu-i deloc facil să joci în situaţia lui", l-a lăudat ieri Gazzetta dello Sport, acordîndu-i 7,5, cea mai mare notă, la egalitate cu Salah.

Acelaşi ziar îl avertizează pe Tătă, out din cauza lombosciaticii: "Montella dă de înţeles un lucru. Portarul român nu este definitiv bătut în cuie. Joi, în semifinalele Cupei, tot Neto va juca". Iar La Nazione întăreşte: "Problemele, dacă va fi cazul, vor apărea cînd Tătăruşanu va redeveni titular".

"Am doi portari mari şi-s mulţumit că-i pot pregăti. Sîntem fericiţi pentru Neto, care se antrenează cu mult profesionalism" (Vincenzo Montella, antrenor Fiorentina)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.