Liga 1

După 8 ani, fanii pot umple iar Giuleştiul » "Ne dorim să redeschidem peluza I la meciul cu Petrolul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 martie 2015

Rapid entuziasmează în acest început de retur, iar fanii fac cozi pentru a-şi cumpăra bilete la partidele favoriţilor.


Ieri, în ziua meciului cu Viitorul, după ce se epuizaseră cele 6.000 de bilete puse în vînzare în zilele precedente, giuleştenii au mai trimis alte 2.000 de tichete la casele luate cu asalt de fani. Peluza I a stadionului din Grant, cea dinspre Teatrul Giuleşti, este închisă din 2007.

În tribune a fost spectacol, iar pe teren jucătorii lui Pustai, împinşi de la spate de fani, au ţinut cu dinţii de rezultatul de egalitate, ba chiar s-au avîntat în atac şi atunci cînd rămăseseră în 9 oameni. 

Devotamentul suporterilor în momentele grele pentru echipă va fi răsplătit curînd, anunţă patronul echipei, Valerii Moraru. Conform digisport.ro, acesta a declarat: "Am făcut o expertiză. În baza expertizei, am început deja lucrările. Ne-am dorit dintotdeauna ca această peluză să fie deschisă, de cînd suntem aici, de aceea şi lucrările au început mai devreme puţin şi meciul de ieri a lasat o urma adîncă. Ne dorim ca la meciul cu Petrolul să o deschidem. Ar fi păcat să nu funcţioneze la capacitate maximă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.