Liga 1

5.000 € de om! Ionuţ Negoiţă bagă mîna adînc în buzunar pentru două victorii ale lui Dinamo în următoarele două partide

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atît ar urma să ia fiecare dinamovist dacă trupa lui Teja bate la Tîrgu Mureş în Liga 1 şi apoi pe Pandurii şi se califică în finala Cupei Ligii


"Cîinii" sînt cu salariile la zi. Mai mult, şi primele au fost achitate integral, nu s-a mai aşteptat finalul lunii martie, aşa cum era prevăzut în contracte. Cu toate că trebuie achitaţi în jur de 800.000 de euro pentru a se ieşi din insolvenţă, eveniment ce-ar trebui să se petreacă înainte de ziua clubului, pe 14 mai, Ionuţ Negoiţă a dat "verde" pentru premierea jucătorilor după victoriile cu Oţelul, 1-0, şi cu U Cluj, 3-0. Bonusurile sînt diferite, în funcţie de cum are trecut în angajamentul personal fiecare fotbalist.

Roş-albii au fost înştiinţaţi că vor fi remuneraţi suplimentar pentru un eventual succes la Tîrgu Mureş, poimîine, în L1, dar şi pentru o calificare în finala Cupei Ligii, în urma returului cu Pandurii de marţea viitoare. În tur, la Tîrgu Jiu, oltenii au cîştigat cu 2-1.

"În total, se strîng 5.000 de euro de om, o sumă generoasă pentru condiţiile fotbalului românesc actual. Practic, este încă un salariu lunar bun. Am decis să premiem performanţele. Şi sîntem cu toate plăţile la zi către fotbalişti, nu ştim dacă mai există vreo echipă din campionat care se poate lăuda cu acest amănunt", au declarat oficialii din Ştefan cel Mare.


300 de euro e premiat punctul cîştigat acasă, 500 de euro în deplasare. Astea sînt recompensele standard la Dinamo, jucătorii


Le-a vorbit pe limba lor
Ionuţ Negoiţă a fost ieri alături de Daniel Stanciu în cantonamentul echipei pentru a discuta cu jucătorii. Patronul a ţinut să le vorbească elevilor lui Mihai Teja pe limba lor! Dacă i-a fost uşor să se converseze în engleză, franceză şi portugheză, Negoiţă a trebuit să înveţe cîteva cuvinte în sîrbă, pentru a dialoga cu Naumovski şi cu Bunoza, dar şi în polonă, pentru Bilinski. Finanţatorul le-a comunicat jucătorilor că are încredere că vor învinge la Tîrgu Mureş.

"Dacă greşim, ieşim din echipă"
Ricardo Machado vrea să profite de accidentarea lui Nedelcearu şi să nu mai piardă locul de titular. Şi a creionat care este situaţia din prezent la Dinamo. "Toţi vrem să jucăm cît mai mult, e dorinţa supremă a fiecărui fotbalist. Dinamo are acum echipă bună, iar ca să fii titular, trebuie să munceşti. Nu ai voie să greşeşti, dacă o faci, ieşi din echipă", a spus stoperul portughez.






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.