Liga 1

INTERVIU Joan Oriol, cucerit de publicul din Grant: "Giuleştiul este impresionant!"

Articol de Iulia Iordache  —  marţi, 03 martie 2015

Joan Oriol a vorbit despre debutul său la Rapid şi despre cît de importanţi sînt suporterii în cele mai grele momente ale echipei.


- Joan, cum ţi s-a părut meciul de aseară?

- Am avut parte de o partidă grea, mai ales după cele două eliminări. Chiar şi aşa ne-am creat ocazii de gol. Cred că arbitrul a fost puţin nedrept la eliminarea lui Nico, dar e decizia lui. În prima repriză am dominat clar. Oricum totul s-a schimbat după cele două eliminări, ne-a fost mult mai greu, eram practic doar în apărare. Chiar şi aşa am reuşit să ne creăm cîteva ocazii de gol.

- Ce ai simţit jucînd în faţa a 9.000 de suporteri?
- A fost impresionant să văd Giuleştiul cu atîţia suporteri! În Spania nu eram obişnuit cu aşa ceva, nu prea avem fani aşa înfocaţi. Nicăieri nu am găsit aşa suporteri, îţi spun sincer! Ne-au ajutat enorm, mai ales după cele două eliminări. Am simţit că trebuie să jucăm pentru ei, pentru că au venit în număr aşa mare ca să ne susţină. Datorită lor am reuşit să luptăm pînă la capăt.

- Ce v-a zis domnul Pustai la pauză?
- Ne-a motivat, ne-a spus că nici în 8 jucători nu vom putea pierde acasă cu asemenea suporteri alături de noi. Iar la sfîrşit toată conducerea ne-a felicitat pentru rezultatul obţinut în asemenea condiţii.

- În tribună se aflau fratele, iubita şi prietenii tăi. Prezenţa lor te-a motivat?
- La debutul meu i-am avut alături pe oamenii cei mai dragi mie, plus 9.000 de suporteri. Am dat totul pentru ei. Am avut o dublă motivaţie.

- Se reface Pancu pînă etapa următoare?
- Am auzit că va fi un meci greu, chiar dacă eu nu prea ştiu nimic despre Gaz Metan. Pancu ştiu că se recuperează, dar eu sper să se refacă pînă la partida de lunea viitoare. În afară de unul dintre căpitani, el pentru noi este o parte din istoria clubului. Pancone este important atît în teren, cît şi în vestiar şi avem nevoie de el.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.