Liga 1

Valeriu Argăseală: "E foarte posibil ca, într-o lună, Gigi să iasă din închisoare" » Cînd încep negocierile cu MApN pentru marcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 martie 2015

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a anunţat că patronul echipei ar putea fi eliberat din închisoare în cel mult o lună. 

"Cred că Gigi Becali va fi eliberat condiţionat. Mă bazez pe faptul că în această săptămînă vor începe evaluările. E foarte posibil ca, într-o lună, Gigi să iasă din închisoare.

Nu doresc să intru în detalii juridice, dar eu cred că a îndeplinit condiţiile", a declarat Argăseală pentru ziarulring.ro.

Gigi Becali a fost condamnat pe 20 mai 2013 la 3 ani de închisoare cu executare, iar apoi a primit un spor de pedeapsă de 6 luni.

...despre negocierile cu MApN: "În acest moment nu avem cum să discutăm cu oficialii CSA Steaua. Armata e disponibilă să negocieze, însă deocamdată nu au fost îndepliniţi termenii legali.

Există o problemă de procedură, sînt regulamente militare, iar din acest motiv discuţiile faţă în faţă întîrzie.  Noi sîntem dispuşi să negociem, dar aşteptăm ca Armata să stabilească un evaluator, ca să putem vedea exact pe ce bază putem începe discuţiile. S-ar putea să dureze şi cîteva luni…".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.