Liga 1

UPDATE Precizări DNA în dosarul clauzei lui Piţurcă: "A fost începută urmărirea penală «in rem»" » EXCLUSIV FOTO Cum arată plîngerea lui Mititelu

Articol de Justin Gafiuc  —  miercuri, 04 martie 2015

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, recunoaşte că el este cel care a sesizat DNA în privinţa contractului reziliat de FRF selecţionerului Victor Piţurcă. 


UPDATE: Biroul de Informare şi Relaţii Publice al DNA a precizat azi pentru GSP.ro în ce stadiu se află dosarul clauzei lui Piţurcă:

"În acest moment a fost  începută  urmărirea penală «in rem», însemnând că, în cauză  se efectuează cercetări pentru stabilirea  vinovăţiei  şi  identificarea persoanelor responsabile  pentru săvârşirea unor potenţiale fapte penale".

Urmărire "in rem" înseamnă că cercetările procurorilor se desfăşoară faţă de fapte, nu faţă de persoane. Ulterior, o urmărire "in rem" poate duce la începerea urmăririi penale faţă de persoane.



_________________

"Am depus o plîngere la DNA şi am reclamat modul în care Burleanu i-a reziliat contractul lui Victor Piţurcă. E necurată acea reziliere. Va face puşcărie.

Chiar dacă a fost sau nu a fost trecută decizia de a modifica acel contract al lui Piţurcă prin Comitetul Executiv tot va face puşcărie. Burleanu a păgubit Federaţia Română de Fotbal cu cel puţin un milion de euro.

E vorba de o infracţiune de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. În plus eu suspectez că e vorba şi de corupţie, dar nu am dovezi. Bănuiesc că s-a plătit o sumă de bani la negru. Nu am fost chemat la DNA, nu am mai multe informaţii.

Eu vă spun că Burleanu are două dosare penale la DNA. Cu probleme mari de tot. O să vedeţi într-o săptămînă care e celălalt. Nu poate să-l scape nimeni din asta", a declarat Mititelu pentru televiziunea sportro.

IATĂ DOCUMENTELE ÎN EXCLUSIVITATE (click pentru dimensiune mărită)

 

Mitielu face o previziune şi în privinţa echipei primăriei din Craiova:

"CS U Craiova este o clonă şi se îndreaptă cu paşi grăbiţi spre o desfiinţare inevitabilă".

Citeşte şi: Bombă în fotbalul românesc! DNA anchetează plecarea lui Victor Piţurcă de la naţională » Răzvan Burleanu confirmă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.