Cupa Romaniei

Noul fotbal » Superioritatea pe teren nu mai e de ajutor: U Cluj a jucat 82 minute cu un jucător în plus fără să înscrie

Lemnaru a bătut penibil penalty-ul din minutul 8

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

U a avut superioritate 82 de minute, dar n-a putut să înscrie. Devine o regulă, şi după Rapid-Viitorul: inferioritatea numerică nu contează, jucătorii nu marchează.

Fotbalul românesc sfidează logica! Viitorul nu a fost capabilă să domine un Rapid aflat în 9 oameni, aseară am mai primit o dovadă că nici un calcul nu se mai aplică în acest joc: un penalty şi o eliminare dictate în minutul 8 nu înseamnă nimic!

Cornel Ene l-a trîntit în careu pe Lemnaru, fundaşul CFR-ului a luat "roşu", atacantul de la U a ratat lovitura de pedeapsă cu o execuţie de amator. Dar era minutul 8! U nu a profitat deloc de superioritate pe parcursul următoarelor 82 de minute.

Noul antrenor, Falub, i-a lăsat pe bancă pe aproape toţi jucătorii aduşi de Ogăraru, o revoluţie în plin sezon. A mizat doar pentru ultimele 20 de minute pe Castillion, atacantul pe care U l-a prezentat drept noul Kluivert. Nu e de Caragiale, e de Jerry Seinfeld înmulţit cu zece!

Două cluburi aflate în insolvenţă, fără drept de participare în Europa, luptă pentru calificarea în finala Cupei României. Nici unul nu poate marca, nici măcar atunci cînd adversarii rămîn mai puţini, dar insolvenţa nu împiedică importul noilor Kluivert, Edgar Davids, Clarence Seedorf.

Efectele speciale trebuie să fi acaparat fotbalul adevărat! În Liga 1 şi în Cupa României, se termină 0-0 oricîţi jucători ar elimina arbitrii. Cei neeliminaţi nu-s în stare să marcheze.

"Ne doream mult să cîştigăm, dar e bun şi acest 0-0. E important că nu am primit gol pentru că vrem mult să ajungem în finală" (Raul Costin, mijlocaş U Cluj)

"Nu îmi pare rău că am rămas la Cluj. CFR mi-a dat totul şi nu puteam să plec la greu. Acest club e prea mare, nu poate dispărea peste noapte" (Ciprian Deac, mijlocaş CFR Cluj)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.