Liga 1

Azi se decide! » Costel Gâlcă află dacă îl va mai putea folosi pe Giedrius Arlauskis

Articol de Gabi Cîrjaliu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua află dacă se va mai baza pe Arlauskis, în urma unei noi runde de negocieri cu lituanianul.

Serialul tratativelor dintre Steaua şi Arlauskis se va încheia astăzi, cu etapa finală. Argăseală şi Leonid Istrati, impresarul portarului, vor discuta despre posibila colaborare din sezonul viitor. Dacă negocierea n-o să aibă succes, internaţionalul lituanian nu va mai fi folosit pînă pe 30 iunie, data scadenţei contractului.

Campioana l-a utilizat tot mai mult în ultima vreme pe tînărul Cojocaru, un goalkeeper în vîrstă de 19 ani care ar putea deveni titular de bază şi pentru stagiunea următoare, inclusiv în preliminariile Champions League.

Arlauskis cîştigă 20.000 de euro lunar din actualul acord cu Steaua şi ar fi nevoie de o majorare pentru a-l convinge să prelungească. Balticul a devenit deja interesant şi pentru alte cluburi.

"Am avut o propunere concretă din Rusia, dar Arlauskis exclude acel campionat, din cauza experienţei nefericite pe care a avut-o la Rubin Kazan, unde în patru ani a apărat foarte puţin", a declarat Istrati. Udinese e o posibilă destinaţie pentru lituanianul în vîrstă de 27 de ani.

2,5 milioane de euro constituie valoarea lui Arlauskis de pe transfermarkt.de. Steaua îl pierde gratis dacă nu-l convinge azi să semneze prelungirea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.