Liga 1

Giuleştenii, înainte de înfruntarea cu Gaz Metan: "Ne aşteaptă un meci greu" » Cristi Pustai face haz de necaz: "Sperăm să terminăm meciul in «11»"

Articol de Iulia Iordache  —  sâmbătă, 07 martie 2015

Rapid se deplasează la Mediaş, luni, pentru a o întîlni pe Gaz Metan, de la 20:30, în direct la Look tv, Digi 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. Pentru antrenorul Cristi Pustai şi pentru portarul Milos Buchta duelul e special, pentru că au trecut pe la Mediaş.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu. Să nu uităm că din 19 puncte, medieşenii au făcut 14 pe teren propriu. Chiar dacă e o partidă mai specială pentru mine, am mai trecut prin asta, nu e o problemă.

Gazul a făcut două sau trei achiziţii în iarnă, nu ne poate surprinde prea mult, important e că se cunosc, au echipă omogenă. Doar Pandurii şi Dinamo au reuşit să cîştige acolo. Sperăm să terminăm acest meci în 11", a spus Cristi Pustai.

* despre atmosfera de la echipă: "La Rapid e linişte, singura problemă e lipsa unui teren bun de antrenament, trebuie să ne deplasăm foarte mult pentru a avea condiţii bune".

* despre declaraţiile lui Gică Hagi, despre insolvenţă, antrenorul alb-vişiniilor a spus: "E un an de tranziţie important pentru fotbal, îi dau dreptate, dar acum e foarte tîrziu să comentăm, nu mai putem schimba nimic".

Fundaşul Cristi Săpunaru deplînge situaţia fotbalului românesc: "Nu regret că m-am întors la Rapid, oricum, în străinătate mai sînt doar 3-4 jucători români şi asta de ce? Pentru că nu se mai investeşte în fotbal. Nu mai avem centre de copii şi juniori şi aşa n-o să mai avem pe nimeni care să vină din spate".

Goalkeeperul Milos Buchta a evoluat pentru Gaz Metan în perioada 2009-2011: "E prima dată după multă vreme cînd revin ca adversar la Mediaş, ne aşteaptă un meci greu, dar vom face tot posibilul să luăm cele 3 puncte".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.