Tenis

Adversară extrem de dificilă pentru Alexandra Dulgheru în finala de la Kuala Lumpur » Reacţia româncei după jocul de azi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 martie 2015

Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, a cîştigat semifinala de la Kuala Lumpur după un meci incredibil cu Jarmila Gajdosova, scor 5-7, 7-5, 7-6. 
Jocul care a durat 3 ore şi 17 minute le-a stors de puteri pe ambele jucătoare, iar românca a recunoscut că au existat momente în care n-a mai putut continua.

"Nu îmi vine să cred că s-a terminat pînă la urmă meciul! La un moment dat eram puţin frustrată şi nervoasă, pentru că eram obosită. Au fost momente în care simţeam că nu mai pot continua, eram obosită şi din această cauză mai înceată. M-am forţat pentru fiecare punct pînă la ultimul, deşi pe alocuri făceam greşeli.

Gajdosova a jucat incredibil de bine şi a fost o adversară meritorie. A servit foarte bine şi ştiam că trebuie să rezist, pentru că ea avea un joc consistent. Sînt foarte bucuroasă că am cîştigat meciul", a spus Dulgheru, conform site-ului oficial al competiţiei citat de Mediafax.

În finală Alexandra Dulgheru o va înîlni pe Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, cea care a învins-o pe Su Wei Hsieh în cealaltă semifinală, scor 6-2, 6-2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.