Liga 1

FOTO «Virusul» Rapid face ravagii printre străinii transferaţi în iarnă :) "Nu cred că am văzut o galerie mai pasionată ca cea din Giuleşti"

+7 Foto
suporteri Rapid,torte,torta,fumigena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 March 2015

Fotbaliştii străini veniţi în această iarnă la Rapid sînt uluiţi de ceea ce au găsit în Giuleşti. Fanii i-au dat gata cu devotamentul pentru echipă şi jucătorii spun că sînt extrem de motivaţi să obţină supravieţuirea în Liga 1 şi pentru sezonul viitor.

Unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti transferaţi în pauza de iarnă, Aritz Lopez Garai, este încîntat de experienţa pe care o trăieşte în alb şi vişiniu. Mijlocaşul de 34 de ani a vorbit pentru Dolce Sport despre senzaţiile trăite alături de fanii din Grant.

"Am jucat în Spania pe stadioane mari, dar nu cred că am văzut o galerie mai pasionată ca aceasta. Am văzut ce simte lumea, cît de mult îşi doresc toţi ca să se salveze Rapidul, cît de mult iubesc oamenii Rapidul şi că sînt alături de Rapid în orice ligă, fie că e prima sau a doua, pentru ei este la fel. Este echipa lor, indiferent ce se va întîmpla.

Rapid Bucureşti este un club cu istorie în România, iar noi trebuie să demonstrăm asta meci de meci. Şi ne simţim foarte responsabili, pentru că sîntem o parte esenţială pentru ca totul săiasă bine. «Virusul» Rapid l-am luat şi noi repede.

Rapid nu poate niciodată să se gîndească la egal pe nici un teren, trebuie să fim mereu o echipă care să se gîndească la victorie", a mai spus Garai, conform dolce-sport.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.