Campionate

VIDEO Barcelona a defilat în faţa lui Rayo Vallecano şi e lider în Spania după 4 luni! Zi fantastică pentru Lionel Messi şi Luis Suarez

foto: mundodeportivo.es

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 March 2015

FC Barcelona a cîştigat fără probleme, scor 6-1, partida cu Rayo Vallecano, de pe Camp Nou, şi a trecut pe prima poziţie în clasamentul La Liga, după eşecul neaşteptat al lui Real Madrid, 0-1, în faţa lui Athletic Bilbao.


Barça a marcat rapid, după doar 6 minute, prin Luis Suarez, care a finalizat perfect, cu exteriorul, o pasă a lui Xavi Hernandez. Atacantul uruguayan a mai ratat cîteva ocazii foarte bune, la fel ca şi Pedro Rodriguez. 1-0 a fost şi scorul la pauză.

REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI!

Imediat după reluare, Pique a făcut 2-0. Jordi Alba a trimis cu capul, a respins portarul Cristian Alvarez, iar Pique, din apropiere, a reluat în plasă.

În minutul 54, Luis Suarez a obţinut o lovitură de la 11 metri. Messi a ratat în primă instanţă, dar penalty-ul s-a repetat şi argentinianul a făcut 3-0. Acelaşi Messi a făcut 4-0 în minutul 63. După un şut al lui Suarez respins de goalkeeperul lui Rayo, decarul Barcelonei a tras fără speranţă pentru oaspeţi.

Omniprezentul Messi a completat manita în minutul 68, cu o acţiune frumoasă, a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi a dus scorul la 5-0.

Rayo a marcat golul de onoare în minutul 80, din penalty-ul obţinut de Bueno şi transformat tot de el. Dani Alves a văzut cartonaşul roşu pentru această intrare în postura de ultim apărător. Suarez a marcat pentru 6-1 în prelungirile partidei.

Pe superarena catalanilor au fost prezenţi 87.151 spectatori, cea mai mare audienţă a sezonului pe terenul Barçei.

FC BARCELONA: Bravo - Alves, Piqué, Mathieu, Alba -Mascherano, Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Luis Suárez
Rezerve: Ter Stegen, Rakitici, Rafinha, Bartra, Sergi Roberto, Adriano, Munir

RAYO VALLECANO:
Cristian - Tito, Abdoulaye, Amaya, Insúa - Trashorras, Quini - Kakuta, Aquino, Bueno - Leo Baptistao
Rezerve: Cobeno, Moreno, Nacho, Manucho, Pozuelo, Jozabed, Lica

Toate rezultatele şi clasamentul din La Liga, aici!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.