Altele

GALERIE FOTO Ski, snowboard şi bikini » Competiţia a avut loc astăzi în complexul de ski şi snowboard Arena Platoş din Păltiniş

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 martie 2015

11 concurente s-au aliniat astăzi la startul celui mai aşteptat concurs al sezonului. Cele mai tinere concurente, Emilly şi Timeea, au smuls cele mai multe aplauze la prima probă, cea de defilare pe catwalk, o pasarelă creată din zăpadă şi acoperită, evident, cu un covor roşu.

A urmat proba de slalom paralel, unde concurentele au avut de parcurs un traseu de aproximativ 300 de metri, printre jaloane, îmbrăcate doar în costum de baie. A treia probă a fost, ca de fiecare dată, cea mai dificilă. Pornirea snowmobilului le-a dat mari bătăi de cap fetelor, însă, faţă de ediţia de anul trecut cînd o singură fată a reuşit să îl pornească din prima, anul acesta au fost nu mai puţin de patru fete care au reuşit să facă motorul snowmobilului să huruie după prima încercare.

A patra probă din concurs a fost una de măiestrie şi îndemânare, mai ales după cîteva păhărele de băutură. Fiecare concurentă a trebuit să aleagă o mitralieră sau o puşcă cu lunetă de airsoft şi să nimerească din cinci încercări cele trei ţinte aflate la 15 metri distanţă. Cu adevărat instinct de vînător, fetele au bifat cu brio proba. Probele de întrebări şi răspunsuri şi de talent au fost, însă, cele mai apreciate de sutele de oameni adunaţi să vadă concursul.

Toate concurentele au primit premii din partea partenerilor. Luana Cherecheş a fost ocupanta locului III, Ligia Anton a terminat pe poziţia secundă, iar Andreea Marcu, Miss Bikini 2015 va pleca într-un citybreak la alegere între Budapesta şi Praga.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.