Cupa Ligii

Sacrificaţi » Trei titulari ai turului de la Dinamo au fost scoşi din lot şi vor pleca din vară

Ștefan Bărboianu a fost criticat de Daniel Stanciu după meciul cu Tîrgu Mureș

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Titulari ai turului, Traian Marc, Bărboianu şi Alexe au fost scoşi ieri în afara lotului pentru confruntarea cu Pandurii, iar din vară se vor despărţi de Dinamo.

Mihai Teja a şocat înainte de meci: trei dintre titularii toamnei, Traian Marc, Ştefan Bărboianu şi Marius Alexe, n-au prins lotul de 18! Informaţia oferită de gsp.ro în exclusivitate la prînz a fost confirmată aseară, cei trei fiind doar spectatori.

Portarul care a contribuit decisiv la calificarea "cîinilor" în semifinalele Cupei Ligii nu mai este în graţiile dinamoviştilor, din titular fără concurent a fost scos din lotul roş-albilor aseară, rămînînd fără vreun meci în 2015. Bărboianu a fost criticat după eşecul de la Tîrgu Mureş de către Daniel Stanciu, iar Alexe n-a avut prestaţii foarte bune în startul primăverii. Toţi trei au fost ţinuţi în cantonament marţi noapte şi anunţaţi de-abia ieri dimineaţă de decizia luată. Cei trei ar putea să se despartă de "haită" la vară.

În schimb, Nedelcearu a revenit în echipa de start, fiind refăcut mai repede după accidentarea din meciul cu U Cluj (3-0). Fundaşul a fost forţat după o microleziune fibrilară, aceasta şi fiindcă Durimel este gripat. De aceea Andrei Marc a fost reţinut pe bancă, deşi este în urmă cu pregătirea.

"Faptul că Mihai Teja a oprit 18 jucători în lot, iar cei care nu au rămas sînt supăraţi, este ceva normal în fotbal. Orice jucător, mai ales unul de la Dinamo, vrea să joace, e nemulţumit să stea în tribună" (Daniel Stanciu, manager general Dinamo)

"Nu sînt eu antrenor să decid lotul, iar jucătorii n-au cum să-mi ceară explicaţii că nu sînt în echipă. Sincer, nu ştiu de ce Bărboianu n-a fost oprit în lot. Aşa, de ce Fai n-a fost în echipă la Tîrgu Mureş, după ce-a fost în echipa etapei în GSP cu o rundă înainte?! Tehnicianul decide" (Daniel Stanciu, manager general Dinamo)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Cordoş, fluierat
Andrei Cordoş a plecat de la Dinamo, fiind împins de către conducători să facă acest pas, chiar înainte de startul sezonului, iar fanii nu l-au iertat pe cel pe care-l aplaudau în 2014. Spectatorii l-au apostrofat pe fundaşul Pandurilor în mai multe momente ale întîlnirii.

Roman a scăpat de "roşu", dar s-a accidentat
Mihai Roman a avut o intrare tare la Naumovski, după o lovitură liberă, iar dinamoviştii au cerut insistent al doilea cartonaş galben la atacant. "Centralul" Găman a părut, iniţial, indecis, însă, în cele din urmă, n-a acordat nici un avertisment. Lovit la coaste, vîrful a fost schimbat imediat, în minutul 34, cu Matulevicius.

Fai, gafeur
Înlocuitorul lui Bărboianu, aseară, camerunezul Fai a făcut o greşeală imensă, faultîndu-l pe Răduţ la penalty-ul din care Matulevicius a deschis scorul. Africanul şi-a pus mîinile în cap, adversarul de-abia intrase în careu, iar colegii lui n-au protestat. Supărat, Teja l-a schimbat la cîteva minute după fază, cu Rotariu (68).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.