Cupa Ligii

Mihai Teja out, revine Flavius Stoican? » Antrenorul de la Dinamo e aproape de demitere

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihai Teja ar putea să-şi ia "adio" astăzi de la jucători, discutîndu-se de mai multe ori în ultima perioadă despre renunţarea la serviciile sale.

Şefii sînt nemulţumiţi de situaţia de la echipă, iar tehnicianul este primul arătat cu degetul, luîndu-se în calcul demiterea lui. Dacă se va materializa astăzi divorţul, favorit să preia Dinamo este Flavius Stoican, cel cu care s-a început campionatul!

Pe lista roş-albilor mai sînt şi alţi antrenori, precum Adrian Mihalcea (Berceni), Bogdan Stelea sau Petre Grigoraş, ultimii doi liberi de contract.

Cum s-a apărat Teja după eşec:
- "Îmi cer scuze în faţa suporterilor că nu le-am adus o finală. Pandurii a fost puternică. Jocul greşeala a aşteptat, după o primă repriză echilibrată"
- "Penalty-ul ne-a dezechilibrat, după trebuia să risc. Foarte multe erori personale, nu mai dau nume acum. E vina şi responsabilitatea mea. Am încredere în băieţi, vreau să mergem mai departe, să dăm tot ceea ce e mai bun pentru campionat. Sper ca lucrurile să revină la normal"
- "Dezamăgirea e imensă, dar trebuie să mergem înainte. Încercăm să formăm o echipă competitivă, sîntem încă la început de drum. Mai avem nevoie de timp"
- "S-au făcut greşeli la Tîrgu Mureş, de aceea unii au fost în tribună"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.