Campionate

"Balonul de Aur" din 2014, criticat de un român: "Nici Messi, nici top modelul de Ronaldo nu se compară cu Hagi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 martie 2015

Fost jucător la Rapid, Dinamo şi Steaua, Adrian Matei, 47 de ani, l-a criticat dur pe Cristiano Ronaldo şi a făcut o comparaţie între starul portughez, Lionel Messi şi Gheorghe Hagi.
"Nu-mi plac jucătorii străini, nu-mi plac antrenorii străini. După mine, sînt cei mai proşti din lume. Eu aş merge pe jucătorii români, pentru că din ăştia scoţi ceva. Credeţi că se compară Cristiano Ronaldo cu Balaci, cu Hagi, cu Boloni, Tudorel Stoica, Cămătaru, Cârţu, Ungureanu, Bărbulescu etc?

E de imagine asta, i-au operat ăia faţa, că avea numai coşuri. Are viteză, e atletic, dar Messi îl face terci pe metru patrat, ăla e fotbalist. Eu am jucat împotriva lui Hagi, nici Messi nu dă pasele pe care le dădea Hagi. Nea Liţă Dumitru avea acelaşi şut pe care îl avea Hagi, şi cu stîngul şi cu dreptul.

Te întreba unde voiai să-ţi dea mingea. Îţi spun, nici Messi şi nici top modelul de Ronaldo nu se compară cu Hagi. Fotbaliştii români pe care i-am prins eu erau fotbalişti adevăraţi. Şi să nu vă mai spun ce generaţii au fost înainte de mine", a spus Adi Matei pentru sptfm.ro.

Adrian Matei a strîns 119 meciuri în tricoul Rapidului, 63 de jocuri în echipamentul lui Dinamo şi 65 de partide pentru Steaua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.