Handbal

VIDEO O campioană la handbal cu HCM Baia Mare a fost lovită de 6 ori în cap » Sportiva a ajuns la spital

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 11 March 2015

O handbalistă a campioanei României, HCM Baia Mare, a fost atacată şi lovită de 6 ori în cap de un necunoscut în faţa casei.

Timeea Tătar a fost lovită din spate de un individ care dorea să-i fure sportivei geanta de pe umăr. Atacatorul a fost speriat de cîinele din curtea handbalistei care a început să latre, alungîndu-l pe agresor, anunţă actualmm.ro.

Părinţii au fost cei care au dus-o pe jucătoare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare unde a primit îngrijiri medicale. În cele din urmă, Timeea Tătar a fost lăsată să plece acasă.

"Pacienta s-a prezentat în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe cu mijloace proprii declarativ a spus că fost victima unei agresiuni. A primit şase lovituri în regiunea cervicală şi în regiunea craniană.

Totul s-a soldat cu un traumatism cranio-cerebral şi cu o plagă pe partea stîngă care a fost suturată, ulterior s-a făcut un computer-tomograf care nu a scos în evidenţă leziuni ale creierului. A plecat acasă cu tratament corespunzător, urmînd să revină la control", a declarat Sorina Pintea, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Timeea Tătar, 25 de ani, este legitimată la Baia Mare din 2008. Aceasta joacă pe postul de pivot şi este componentă a echipei naţionale a României din anul 2013.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.