Liga 1

Astra are nevoie de o minune pentru a merge în finala Cupei Ligii » Au trecut 5 ani de cînd Steaua pierdea în faţa unei echipe româneşti la cel puţin 4 goluri diferenţă

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 11 martie 2015

Astra Giurgiu va avea o misiune aproape imposibilă în această seară. Echipa antrenată de Dorinel Munteanu trebuie să revină după ce a pierdut în tur, scor 0-3 în Ghencea, pentru a merge în finala Cupei Ligii. 
Steaua însă nu numai că este actualul lider al Ligii 1, dar reprezintă o echipă greu de învins la o asemenea diferenţă. Ultima dată cînd Steaua a pierdut la diferenţă de 4 goluri a fost în 2013.

Nu era însă un meci de campionat sau Cupă, ci în UEFA Champions League. Pe 1 octombrie 2013 Chelsea se impunea la Bucureşti, scor 4-0.

În faţa unei echipe de Liga 1 Steaua a fost învinsă ultima dată la 3 goluri de Viitorul, pe 19 mai 2013. Atunci, Viitorul se impunea în Ghencea, 5-2, la capătul unui meci suspectat de mulţi, echipa lui Hagi avînd mare nevoie de victorie pentru a se salva de la retrogradare. Oricum, acest scor n-ar fi destul pentru ca Astra să se califice.

Astra ar putea egala situaţia pe tabelă dacă ar repeta ceea ce a făcut Gaz Metan pe 10 septembrie 2011. Medieşenii s-au impus atunci pe teren propriu în faţa Stelei, 3-0.

Ultimul meci în faţa unei echipe de Liga 1 în care Steaua a pierdut la o diferenţă de cel puţin 4 goluri a fost în urmă cu 5 ani, în Giuleşti. Pe 18 aprilie 2010, Steaua era zdrobită de Rapid, scor 1-5.

Steaua întîlneşte în această seară Astra de la ora 19:00, în direct la DigiSport, DolceSport şi LookTV. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.