Liga 1

Tinerii Stelei desfiinţaţi de un conducător: "Ai 10.000-12.000 de euro salariu. Păi, joacă pentru banii ăia!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 martie 2015

Helmuth Duckadam continuă să pună presiune pe tinerii Stelei, de care se declară foarte dezamăgit, mai ales după jocul de la Giurgiu, pierdut de campioana României, 0-2. 

Preşedintele de imagine al Stelei crede că, dacă aceştia nu vor demonstra ceva în următoarele 2-3 etape, vor părăsi echipa din vară.

„Le-am spus în perioada de pregătire: returul acesta este şansa unor jucători de a arăta că merită să fie la Steaua, să joace la Steaua. Aici m-am referit la cei tineri, la Stanciu, la Iancu, la Rîpă. Costel Gâlcă a făcut cu Astra o echipă inedită, surprinzător chiar şi pentru mine, de ce să nu recunosc.

Dar le-a dat şanse tuturor. Din păcate, ce s-a văzut pe teren a fost destul de jalnic. Şi mă refer, cum a zis şi el, la atitudine. Poţi greşi, e normal, dar nu avem atitudine. Steaua trebuie să alerge la fel de mult ca adversarul şi abia atunci diferenţa o face valoarea.

De ce se întîmplă asta? Cred că nici Gâlcă nu ştie, pentru că eu l-am văzut destul de descumpănit aseară la conferinţa de presă. Singura satisfacţie a fost faptul că s-a confirmat ce am spus: că Steaua într-adevăr are doi portari, după Arlauskis, care au viitor. Şi Niţă a făcut o partidă foarte bună.

N-aş vrea să intru în detalii referitor la alţi jucători, pentru că se interpretează. Dar echipa, pe ansamblu, nu a arătat mare lucru. Totuşi, sîntem Steaua. Indiferent că n-ai jucat sau ai jucat mai puţin. Totuşi, ai acelaşi salariu, ai 10.000-12.000 de euro pe lună. Păi, pentru banii ăia trebuie să faci ceva!

Revin iar la ce a spus Costel. Pleci de la 3-0, nu ai nici o presiune. Joacă, arată ceva, trage, pasează! Eu zic să mai aşteptăm 2-3 etape, pentru că, dacă nu venim cu un rezultat bun de la Pandurii, s-ar putea să intrăm într-o criză din care greu vom ieşi. Atitudinea lasă de dorit şi vom plăti scump acest lucru”, a declarat Duckadam la DigiSport.  


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.