Liga 1

Încă un rebel al Ştiinţei s-a dat cu "duşmanul" » "Surogatul" devine "mîndrie naţională"

Țicleanu în 2011, antrenor la U Craiova, pe vremea cînd inima nu-i bătea pentru CS U

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 martie 2015

CraiOlguţa continuă să adune în barcă oameni care au scris istorie pentru Ştiinţa.

Iniţial împotriva proiectului edilului Olguţa Vasilescu, prin care a apărut actuala CS U Craiova, Aurel Ţicleanu s-a răzgîndit.

"Chiose" i-a întors spatele echipei la care a evoluat şi pe care a antrenat-o ultima oară în 2011 şi s-a dat cu cea înfiinţată doi ani mai tîrziu. Gloria alb-albastră şi-a schimbat dintr-o dată radical discursul, devenind pro-CSU, iar echipa Craiova a ţinut să sublinieze pe site-ul oficial noua atitudine a lui Ţicleanu:

"Îmi place faptul că se joacă din nou fotbal în Craiova, cu stadionul plin, ca pe vremuri. Mă bucur să văd fraţii mei în conducerea echipei şi pe banca tehnică.

Universitatea redevine o mândrie naţională. Sunt convins că echipa noastră va ajunge din nou în cupele europene, întrucât cred că „omul sfinţeşte locul“, iar odată cu venirea lui Sorin Cârţu şi Emil Săndoi acest proverb a căpătat consistenţă.

Îmi creşte inima de bucurie când văd cum merge echipa. La Craiova se va construi o bijuterie de stadion şi e nevoie de o echipă a oraşului extrem de puternică". 

Pe cînd nu apucase să intre în structura FRF, Ţicleanu a fost printre principalii contestatari ai nou-promovatei şi a refuzat, alături de Balaci, să se alăture proiectului.

"Lumea se dezice de surogatul ăsta, pentru că e un avorton născut mort. Este politică. Politicienii vorbesc uşor, dar în momentul în care trebuie să laşi juriştii să-şi spună cuvântul se demonstrează că lucrurile sunt mult mai complicate. Se putea găsi alte soluţii. Trebuia să se înţeleagă că Mititelu e proprietar pe ceea ce spune şi să fie ajutat şi, dacă dorea cineva să ajute sau să preia echipa, asta era altă discuţie", a declarat în trecut Ţicleanu despre CraiOlguţa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.