Liga 1

TAS a respins prima cerere a CFR-ului, dar clujenii încă mai speră: "Verdictul vine peste două luni!"

În retur, elevii lui Trică au remizat la Ceahlăul, 0-0, și au pierdut cu Pandurii, 0-4, și cu Steaua, 0-1

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

TAS a respins prima cerere a clujenilor de a putea face transferuri şi de a-şi primi înapoi cele 24 de puncte pierdute în februarie.

Ieri la prînz, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a trimis către Federaţie şi Ligă o adresă prin care informează că a respins primul demers făcut de şefii lui CFR, acela de a suspenda pentru moment penalizarea dictată de comisiile FRF la începutul lunii februarie.

Clujenii au rămas fără 24 de puncte şi li s-a interzis dreptul de a mai face transferuri după ce nu au plătit salariile către foştii jucători Hora, Voiculeţ, Stana, Liviu Ganea şi Maftei.

Decizie luată ieri nu este cea finală! Sursele GSP explică: "Ardelenii voiau să primească punctele înapoi şi să aibă voie să facă achiziţii. Din păcate pentru ei, TAS n-a fost de acord cu acest lucru. Hotărîrea finală nu va veni mai devreme de două luni, analiza cazului va mai dura".

"Asta e, n-am mare lucru de spus. Măcar de acum ştim ce avem de făcut, trebuie să ne descurcăm cu lotul actual" (Eugen Trică, antrenor CFR)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.