Liga 1

Marius Şumudică vrea să reinventeze fotbalul: "Antrenez echipa de acasă şi tot nu retrogradez" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 martie 2015

Concordia a jucat astăzi contra celor de la ASA Tg. Mureş, scor 0-0, formaţia lui Marius Şumudică reuşind să nu piardă a şaptea partidă consecutivă în Liga 1.
Tehnicianul ilfovenilor a revenit din nou cu o declaraţie de senzaţie şi a anunţat că formaţia sa nu va retrograda nici dacă o va pregăti de acasă.

"Nu am avut nici cea mai mică emoţie că pot pierde acest joc. Le-am spus încă de la pregătirea jocului. Am controlat jocul, am ştiut să închidem foarte bine, am ştiut să ne retragem. Sîntem neînvinşi de şapte etape, mergem şi la Dinamo şi vom face acelaşi lucru, indiferent dacă sînt x-man-ul campionatului acum, dar este un rezultat foarte bun.

Nu mă aşteptam să nu mi se reducă suspendarea pentru că nu am făcut nimic. Mi-au dat patru etape, nu ştiu ce s-a vrut cu asta. Am făcut şi recurs, ieri l-am plătit. Nici în urma recursului nu mi s-a ridicat suspendarea, dar Concordia nu va retrograda nici dacă o antrenez de acasă. De la biroul de acasă stau şi tot nu retrogradează, le spun eu, le promit asta celor care vor răul Concordiei şi lui Şumudică. Şi dacă rămîn acasă, de pe calculator îi antrenez, tot nu retrogradează", a spus Sumudică.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.