Liga 1

Prima "înţepătură" » Flavius Stoican taxează voalat o decizie a lui Mihai Teja: "E cel mai bun din România"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 martie 2015

Flavius Stoican a vorbit după primul său meci de la revenirea în "Ştefan cel Mare", 3-1 cu Ceahlăul, şi a ţinut să-şi felicite cîţiva dintre jucători.

"Sînt bucuros pentru aceşti băieţi pentru că aveau nevoie de victorie. S-a simţit o presiune, o crispare în jocul nostru. Am avut o discuţie la pauză şi le-am spus că presiunea nu trebuie să fie pe ei. Mă bucur pentru Marius Niculae. Am vorbit cu ei şi le-am spus că azi trebuie să jucăm fotbal şi să scape de crispare. Avem jucători de calitate.

Fiecare jucător a avut o contribuţie, chiar şi Marius Alexe, dar îmi doresc mai mult de la el. Ştiu că vor veni şi golurile din partea sa pentru că se pregăteşte extraordinar. Am mare încredere în el pentru că îmi place cum se pregăteşte şi e normal să-l fac căpitan de echipă. Merită asta!", a spus Stoican la Look TV.

Antrenorul a subliniat importanţa lui Rotariu pentru Dinamo, observaţie care vine să taxeze faptul că în mandatul lui Teja fotbalistul a fost rezervă în 3 din 5 meciuri: "Rotariu a oferit centrarea la golul trei, e cel mai bun pasator din Liga 1".

Stoican a mai spus în final:

"Mi-aş dori să văd jucători de la Dinamo la echipa naţională, dar nu vreau să dau sfaturi. Important e ca jucătorii să aibă încredere în ei.

Fiecare jucător de la Dinamo va avea şansa lui de a juca în această echipă. Chiar dacă unii au stat pe bancă astăzi, probabil vor juca în meciul următor, important e să nu aibă supărare în suflet, pentru că sînt colegii lor. Avem jucători valoroşi şi trebuie să joace toţi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.