Liga 1

El e şeful! » Marius Niculae are cifre superioare colegilor săi mult mai tineri

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

De cînd a revenit la Dinamo, Marius Niculae este mereu printre cei mai buni "cîini" din "haită" conform monitorizării InStat.

Marius Niculae, 33 de ani, a revenit la Dinamo în această iarnă şi a reuşit deja să confirme că şefii "cîinilor" au fost inspiraţi cînd s-au gîndit la el.

Pe lîngă faptul că a punctat de două ori în trei meciuri de campionat, cifrele InStat înregistrate de "Săgeată" în Liga 1 şi Cupa Ligii îl poziţionează în fruntea lotului cînd vorbim despre calitatea evoluţiilor jucătorilor.

Marius a fost titular în trei din patru meciuri de campionat, dar şi în "dubla" din Cupa Ligii. A rămas neutilizat o singură dată de fostul antrenor dinamovist Mihai Teja, în înfrîngerea de la Tg. Mureş.

În 4 dintre cele 5 partide în care a jucat, Niculae s-a plasat pe podiumul roş-albilor din punct de vedere al evoluţiei. La partida cu U Cluj, a prins doar locul 5, dar s-a revanşat cu două pase de gol date colegilor.

7 este media notelor GSP ale lui "Săgeată"

94 de goluri în 210 meciuri de Liga 1 a marcat Niculae all-time

"Mă bucură faptul că o pot ajuta pe Dinamo în continuare. E vorba de atitudine! Nu contează nici talentul, nici vîrsta, asta încerc să îi învăţ pe cei tineri. Să conştientizeze că joacă pentru Dinamo şi aici trebuie să fii mereu primul la antrenamente, primul la sprinturi, primul la minge!" (Marius Niculae)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.