Liga 1

VIDEO Ultimul jucător: TAS » După 1-2 cu Viitorul, singura salvare a CFR-ului în acest sezon pare a fi decizia forului de la Lausanne

Benzar a condus jocul, Carp (cu spatele) a faultat de două ori și a fost eliminat

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

CFR e o echipă amorţită, jucătorii au moralul abisal şi înşiră rezultatele proaste. Ultima speranţă de salvare ar fi să-şi recupereze cele 24 de puncte la Tribunalul de la Lausanne.

Trică e în misiune imposibilă la Cluj. E ca şi cum cineva şi-ar propune să înveţe şi să motiveze o găină să zboare! Jucătorii lui CFR sînt supăraţi din cauza problemelor financiare, moralul deja prost le-a mai fost zdruncinat şi de eşecurile pe care le-au adunat de la începutul acestui an. Situaţia pare imposibil de traversat cu bine.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu încă un eşec bifat ieri, în faţa Viitorului, ardelenilor le e cam clar că se mai pot salva doar dacă Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne le înapoiază punctele pe care le-au pierdut la FRF din cauza datoriilor către jucători. Fără o decizie favorabilă la TAS, echipa e condamnată şi probabil clubul o dată cu ea, pentru că retrogradarea ar apropia Gruia de faliment. Numai Viitorul e vinovată pentru scorul strîns!

Oamenii lui Hagi au condus jocul, propulsaţi de jocul excelent al lui Nicoliţă, şi au ratat parcă special ca să păstreze suspansul pînă la final. Nou-venitul Henrique şi Marin au înscris pentru ai lui Gică, Chanturia a marcat "şmechereşte" golul lui U, cu un şut pe colţul scurt. Viitorul a ratat ocazii de majorare a diferenţei, CFR a irosit o şansă şi aşteaptă TAS-ul.

N-au văzut golurile!
Reuşita lui Răzvan Marin, din minutul 41, a fost precedată, în aceeaşi fază, de o alta pe care asistentul Slabu nu a observat-o. Florin Tănase a şutat în transversală, mingea a căzut un metru în poartă, dar nici asistentul de pe partea băncilor de rezerve nu a văzut că a fost gol şi a lăsat jocul să continue!

Răzvan Marin a înscris, pînă la urmă, cu un şut pe centru. Răzvan are 19 ani şi e fiul lui Petre Marin, fostul fundaş stînga al Stelei de la mijlocul anilor 2000. Celălalt asistent, Alexandru Vodă, a ratat şi el un gol: în minutul 75, Nicoliţă a trimis pe centru şi un clujean a scos, din alunecare, cînd balonul se afla deja în poartă cu toată circumferinţa.

"Cu victoria asta, ne-am mai liniştit un pic şi putem construi mai relaxaţi în continuare. Am făcut multe schimbări faţă de formula obişnuită pentru că mi-am dorit o echipă cu jucători înalţi, capabili să lupte cu clujenii" (Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.