Liga 1

Statistică incredibilă în 2015: Steaua se bate la retrogradare, iar Rapid este pe loc de cupe europene! Lider surpriză în Liga 1

Articol de Liviu Manolache  —  luni, 16 martie 2015

Steaua a avut un început de an foarte slab, în care a obţinut doar patru puncte în primele patru etape.

În clasamentul pe 2015, elevii lui Costel Gâlcă se află pe locul 12 în Liga 1 şi s-ar bate pentru salvarea de la retrogradare, alătui de echipe precum Ceahlăul, FC Botoşani sau Oţelul, care au cîte două puncte.

Cea mai bună echipă din 2015 este CSMS Iaşi. Jucătorii lui Nicolo Napoli au obţinut 12 puncte în primele patru meciuri, fiind singura echipă din Liga 1 care a reuşit această performanţă.

Pe locul doi, cu 10 puncte, se clasează ASA Tg. Mureş, iar pe ultimul loc de pe podium este Dinamo, cu nouă puncte. Rapid ar ocupa un loc de cupe europene dacă s-ar lua în calcul doar clasamentul pe 2015, fiind pe poziţia a patra, cu opt puncte.

La polul opus se află cele două echipe din Cluj. CFR şi Universitatea sînt formaţiile care au strîns cele mai puţine puncte în 2015, doar unul în patru etape.

În clasamentul golgheterilor pe 2015, lideri sînt Alexandru Ciucur, Filipe Teixerira, Fatai şi Kamil Bilinski, fiecare reuşind cîte trei goluri. Cel mai bun pasator este Fernando Boldrin, de la Chiajna, care a dat patru pase de gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.