Liga 1

Steaua a pierdut provincia » Jucătorii lui Costel Gâlcă au fost înjuraţi şi huiduiţi la Tg. Jiu

Articol de Andrei Crăiţoiu, Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Un singur suporter al roş-albaştrilor a ţinut să bată jumătate de ţară pînă la Tîrgu-Jiu. Iar localnicii i-au apostrofat după meci pe elevii lui Gâlcă


Pierderile Stelei la nivel de imagine continuă. Duminică, la Tîrgu Jiu, campioana a avut un singur fan! Şi acela un temerar care a străbătut 700 de kilometri pentru o adevărată excentricitate. Noua variantă de "lup singuratic", pe numele său Daniel Ropotă, este din Iaşi şi a încercat să nu bage de seamă jocul pe alocuri ruşinos al favoriţilor, încercînd să-i încurajeze, cum a putut el mai bine, pe elevii lui Gâlcă.

"Am plecat sîmbătă după-amiază, la ora 14:00, din Iaşi, cu trenul pînă la Bucureşti, apoi, tot cu trenul, am venit la Tîrgu-Jiu. Am ajuns duminică la ora 16:30. După meci, o să iau primul tren spre Capitală, după care mă întorc acasă. Nu ştiu cînd voi mai însoţi Steaua în ţară. Iubesc echipa din 2009, sînt fan Ţucudean, acum, cred că are potenţial, înainte îmi plăcea Keşeru. Nu-mi place că Steaua pierde, nu înţeleg de ce", a comentat abătut tînărul suporter.

Înjuraţi la vestiare
Echipa cu cei mai mulţi suporteri din România nu mai trezeşte simpatie în provincie. Încă mai umple stadioanele, dar încet-încet începe să stîrnească antipatie. Şi la Tîrgu-Jiu, după meci, cîteva sute de fani au venit în zona vestiarelor, lîngă autocarul roş-albaştrilor, însă puţini cu gîndul la autografe sau poze. Multe huiduieli, înjurături, apostrofări, fotbalişti umiliţi, faţă de anii trecuţi, cînd steliştii atrăgeau microbiştii pentru a fi atinşi sau rugaţi pentru o fotografie-suvenir. Indiferent de oraş. Indiferent dacă erau sau nu suporteri ai Stelei.


5.466 este media spectatorilor la meciurile de acasă ale Stelei în 2015, maximum fiind cu Rapid (0-1), 9.400 de oameni în Ghencea

9.600 este media spectatorilor la meciurile din deplasare ale Stelei în 2015


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.