Liga 1

VIDEO şi FOTO Dinamo - Concordia Chiajna 0-3 » "Cîinii", umiliţi pe teren propriu

+16 Foto
FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 March 2015

Concordia Chiajna a cîştigat cu lejeritate meciul contra celor de la Dinamo, scor 3-0, fiind pentru a doua oară în istorie cînd cîştigă la trei goluri diferenţă în deplasare.

Vezi aici meciul liveTEXT

Vezi aici video cu golul de 1-0

Vezi aici video cu eliminarea lui A. Marc

Vezi aici video cu ratarea lui Bunoza

Vezi aici video cu ratarea lui Bilinski

Vezi video cu golul de 2-0

Jucătorii lui Marius Şumudică au început bine meciul şi au deschis scorul în minutul 14. Lovin a centrat în careu, iar Ricardo Alves a profitat de o neatenţie a fundaşilor dinamovişti şi a înscris cu capul din 6 metri.

Lucrurile s-au complicat pentru dinamovişti în minutul 40, cînd fundaşul Andrei Marc a văzut cartonaşul roşu. Vezi aici detalii.

În a doua repriză, tot jucătorii Concordiei au început meciul mai bine, iar în minutul 52 Serediuc a centrat în careu, iar Elhamed şi-a trimis mingea în proprie poartă.

Flavius Stoican a mutat în ofensivă şi l-a introdus pe golgheterul Kamil Bilinski. Polonezul a avut două ocazii mari, dar nu a reuşit să micşoreze diferenţa.

Scorul final a fost stabilit în minutul 86 de Mihai Dina, care a primit o pasă de la Florea şi a înscris din 6 metri, în poarta goală.

După acest meci, Dinamo rămîne pe locul cinci, cu 35 de puncte. Concordia acumuluează 26 de puncte şi urcă pe locul opt.

Echipele de start:

FC Dinamo: Naumovski – Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip – Boubacar, Elhamed – C. Matei, V. Lazăr, Grozav – M. Niculae (cpt).

Rezerve: T. Marc – N. Grigore, D. Rotariu, Bilinski, M. Cristescu, Serginho, Gavrilă.

Concordia: Matache – Al. Stan, V. Maftei (cpt), Lovin, Ricardo Alves, Bucurică – Bruno Madeira, Henrique Boldrin, Purece – Serediuc, Wellington.

Rezerve: Rîmniceanu – Dina, D. Florea, Muşat, Vagner, Dragarski, Grigorie.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.