Liga 1

I-au cerut deja demisia! » Fanii au taxat pasivitatea lui Flavius Stoican. Reacţia antrenorului: ”Oamenii nu mai au răbdare”

Articol de Răzvan Luţac, Sebastian Culea  —  miercuri, 18 martie 2015

Meciul de aseară s-a terminat umilitor pentru dinamovişti: suporterii proprii au aplaudat, ironic, fiecare pasă a favoriţilor, însoţind-o cu "ole"-uri de efect invers.

Însă seara neagră a început pentru "cîini" cu mult înainte. În special pentru Flavius Stoican, antrenorul revenit de cîteva zile în Ştefan cel Mare: susţinătorii i-au reproşat titularizarea lui Boubacar, precum şi folosirea lui Grozav în lateral şi a lui Lazăr în centru.

Apoi, imediat după autogolul lui Elhamed, ultraşii au luat foc, punctînd că tehnicianul nu a făcut nici o schimbare la pauză, deşi fundaşul central Marc fusese eliminat.

Cel mai aplaudat personaj a fost, la fel de umilitor, portarul ilfovenilor, Matache. Care a fost chemat să scandeze alături de galeria dinamovistă încă din timpul partidei!

”Oamenii nu mai au răbdare”
Stoican se apără şi-şi apără echipa în faţa suporterilor, spunînd că nu are cum face ca situaţia la Dinamo să funcţioneze ”peste noapte”.

- Domnule Stoican, deja vi s-a cerut demisia. Pricepeţi ceva şi de ce?
- Oamenii nu mai au răbdare. Şi eu mi-aş dori ca lucrurile să meargă bine peste noapte. Şi eu vreau lucruri măreţe, dar nu se poate cît ai bate din palme.

- Cum se resimte atmosfera la echipă?
- Important este ca eu să-i fac pe băieţi să-şi revină. Important e cum să faci bine cînd ţi-e rău, că la bine toată lumea e cu tine. Să nu pună mai presus înjurăturile. Pînă la urmă e un joc, dezastru e că mor oamenii în Ucraina.

- Ce va urma?
- Aştept pauza competiţională ca să-i cunosc şi mai bine pe cei noi, iar ei pe mine. Meciurile din retur sînt mult mai grele, toate echipele se agaţă de puncte. Nu va fi uşor la Braşov. Dar viaţa antrenorilor nu e uşoară. Iată, Şumudică a anunţat că pleacă după ce-a bătut 3-0! Aşa mă simţeam şi eu cînd am plecat. Aşa se simte şi Teja, probabil.

"Sîntem trişti, dezamăgiţi, dar trebuie să trecem peste. Nu e plăcut, n-avem ce face. Degeaba am dominat teritorial. Eliminarea lui Marc a fost decisivă, cred că s-a dat uşor «roşu»" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.