Liga 1

Fotbaliştii străini critică noua regulă introdusă în Liga 1: "Mă simt dat afară din ţară. Eu ce am făcut?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 martie 2015

Comitetul Executiv al FRF a decis ca începînd cu sezonul viitor să limiteze numărul de jucători extracomunitari din loturile echipelor din Liga 1. 
O decizie care a creat multe controverse, iar printre jucătorii care s-au declarat nemulţumiţi de noua regulă din fotbalul românesc s-a numărat şi argentinianul Pablo Brandan, mijlocaşul lui CS "U" Craiova.

"Sînt la curent cu această măsură. Mă simt puţin aşa, nu ştiu... Mă simt supărat cîteodată, pentru că... nu ştiu. Mi se pare o soluţie frumoasă pentru jucătorii din echipă, o soluţie pentru toate echipele care au probleme, dar cu străini...

Eu ce am făcut? Mă gîndesc la orice soluţie, chiar şi la cetăţenie, dacă rămîn la Craiova, trebuie să fac ceva. Dar mă simt ca dat afară din ţară, aşa, puţin.

Dar asta e, nu ştiu, sînt legi, sînt foarte multe probleme în fotbalul românesc, cu care nu sînt de acord: fotbaliştii de la Braşov care au fost daţi afară, deşi au şi ei familii, jucători în insolvenţă care nu au luat banii de nu ştiu cît timp... Astea sînt problemele adevărate", a spus Brandan la Look tv.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.