Liga 1

EXCLUSIV Gazeta publică dialogul halucinant dintre Gâlcă şi Bourceanu! A şocat vestiarul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 martie 2015

Ziarul Gazeta Sporturilor publică astăzi, în exclusivitate, dialogul brutal avut de antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, şi Alex Bourceanu, mijlocaşul defensiv al campioanei. Discuţia poate fi citită integral în ziar sau pe platforma Gazeta Digitală


Implozie la Steaua. Haosul din jocul echipei în acest început de an s-a prelungit, la o scară mult mai mare, în relaţia antrenor-jucători. Alex Bourceanu şi Costel Gâlcă au avut o ceartă violentă chiar în vestiar, după meciul pierdut de campioană la Tg. Jiu, iar mijlocaşul n-a mai făcut parte din lotul cu care Steaua a abordat aseară disputa cu Ceahlăul.

Iată doar o parte din replicile aruncate de cei doi, aflate în exclusivitate de GSP!

Bourceanu: "După ce că mă faci de c...t la fiecare meci, mă pui să mă încălzesc cîte 20-30 de minute, de parcă aş fi un copil, acum vii şi îmi reproşezi numai mie înfrîngerea"
Gâlcă: "Îţi reproşez pentru că tu eşti vinovat!"
Bourceanu: "Atunci, din acest moment eu nu voi mai juca un minut la Steaua cît timp tu o să fii aici antrenor. Să-ţi iei gîndul că te mai poţi baza pe mine"

Dialogul integral este EXCLUSIV în Gazeta Digitală! Află cine a avut ultimul cuvînt şi care au fost consecinţele! Detalii exclusive din culisele Stelei!


NU RATA tot în ziarul de astăzi:

» Rapid, în pericol! Doar 3 jucători şi-au primit salariile!

» Ţintele Stelei, Anton şi Roman, au un preţ imens: 1,5 milioane de euro!

» Răsturnare spectaculoasă de situaţie » Te baţi să te salvezi de la retrogradare şi te trezeşti că participi în Europa League!



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.