Liga 1

Costel Gâlcă este tot mai aproape de plecarea de la Steaua: "Nici dacă ar cîştiga Liga Campionilor nu mai rămîne"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 martie 2015

Steaua se află pe primul loc în Liga 1, este calificată în finala Cupei Ligii şi în semifinalele Cupei României, dar la club sînt probleme.

Costel Gâlcă, al cărui contract expiră în vară, nu este sigur că va continua pe banca Stelei. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, este convins că Gălcă va pleca de la formaţia roş-albastră.

"Steaua are probleme. Acolo este o abrambureală şi au nevoie de cineva care să fie mai dur cu jucătorii, aşa cum erau Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf.

Toată lumea îl critică pe Costel Gâlcă, dar nu e vina lui pentru cum joacă Steaua. Să nu uităm că au plecat doi jucători importanţi. Cu Sînmărtean şi Szukala, echipa nu ar fi pierdut nici un meci în retur.

Eu sînt convins că Gigi Becali vrea să îl aducă pe Laurenţiu Reghecampf înapoi, pentru că este un antrenor extraordinar. Dar dacă primeşte vreo ofertă bună din străinătate, Reghecampf s-ar putea să nu vină la Steaua.

Costel Gâlcă va fi demis 100%, chiar dacă echipa luptă pentru toate cele trei trofee. Nici dăcă ar cîştiga Liga Campionilor nu rămîne la Steaua. Prea mulă lume îl vorbeşte de rău, ăsta e motivul. Eu cred că este un antrenor bun şi nu trebuie dat afară", a declarat Dragomir la televiziunea Sportro.

Fostul preşedinte al LPF a vorbit şi despre scandalul dintre Alex Bourceanu şi Câlcă, prezentat în exclusivitate de ziarul Gazeta Sporturilor.

"Dacă Gâlcă i-a reproşat după meci lui Bourceanu că el a pierdut meciul, atunci a făcut o mare greşeală şi înseamnă că îi lipseşte scînteia de mare antrenor. Nu te duci după meci şi te iei la bătaie cu jucătorii.

Jocul lui Bourceanu este foarte slab. El crede că este acelaşi jucător de acum trei ani. Nu mai e. Mă uit de jumătate de an la el şi văd că nu mai joacă nimic. El trebuie să se pună la punct şi după aceea să vorbească", a adăugat Dragomir.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.