Liga 1

Dinamo sub asediu: "Acum ce o să-i spună jucătorii lui Stoican, «Bagă-mă pe mine că eu te-am adus la echipă»?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 martie 2015

Fostul antrenor Ioan Sdrobiş a vorbit despre fotbalul românesc şi critică dur situaţia de la Dinamo.

"Mă pufneşte rîsul cînd mă uit la campionatul românesc. A ajuns fotbalul vai de mama lui. Antrenorii din Liga 1 nu îşi fac ucenicia în umbra nici unui tehnician important. Nu au experienţă şi se trezesc direct principali. Vă spun, ăştia tineri plîng în pat noaptea din cauza umilinţei la care sînt supuşi de patroni şi jucători. Pe lîngă bani, fotbalul românesc duce lipsă de valori, de modele. S-a umplut de panarame de fotbalişti şi de ageamii", a spus Sdrobiş pentru ziarul Evenimentul Zilei.

Fostul scouter de la Dinamo a comentat şi situaţia alb-roşilor.

"Schimbă antrenorii ca pe şosete. Nu ştiu de unde au plecat şi unde vor să ajungă. Ce să înţeleagă jucătorii? Păi au ajuns fotbaliştii să dicteze în vestiar? Să spună patronului «Adu-mi-l pe x antrenor»? Este ruşinos. Acum ce o să-i spună jucătorii lui Stoican, «Bagă-mă pe mine că eu te-am adus la echipă»?

Uitaţi-vă cine a ajuns la Dinamo. A fost Cristi Bobar. Cine e omul ăsta şi ce a facut în fotbal ca să ajungă să conducă acolo? E un cîştig că a plecat. Însă, după el a venit unul, care a apărut pe la două emisiuni şi se crede om de fotbal. Nici nu-i ştiu numele. Nu mă interesează", a adăugat Ioan Sdrobiş cu referire la Daniel Stanciu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.