Liga 1

Pustai face o analiză chirurgicală Rapidului: "Avem un post cu jucător lipsă. Nu l-am găsit!" :O

Cristian Pustai

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 martie 2015

Antrenorul Rapidului, Cristi Pustai, a susţinut astăzi o conferinţă de presă la baza de antrenament a echipei vişinii. Pustai a vorbit despre înfrîngerea cu Astra, 0-2, dar şi despre planurile de viitor

... despre meciul cu Oţelul Galaţi: "Este un meci foarte important, la fel ca toate celelalte. Se duc etapele, deci trebuie să luăm 3 puncte pe teren propriu. Important e să ne adunăm forţele, e nevoie să încheiem acest ciclu de 6 meciuri cu mai mult de 10 puncte, aşa cum ne-am propus"

... despre înfrîngerea cu Astra: "Vreau să le mulţumesc fanilor, pentru că am avut susţinere, chiar şi la finalul meciului, cînd rezultatul era unul greu de digerat. În vestiar este o atmosferă normală. Nu e nici primul, nici ultimul meci pe care îl pierdem. Trebuie să fim uniţi, fiindcă numai aşa o să obţinem ce vrem. Fac apel la calm!"

... despre jocul Rapidului: "La construcţie, cred se vede o îmbunătăţire, la finalizare nu am găsit jucătorul care să facă diferenţa. Nu vin centrări din zona laterală, nu sîntem periculoşi. Sper ca după două egaluri, să vină şi o victorie".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.