Diverse

VIDEO Mesajele care l-au motivat pe Lionel Messi: "N-o să fii niciodată cel mai bun! N-o să marchezi niciodată cu capul sau cu piciorul drept!" :X

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 martie 2015

Lionel Messi s-a confruntat la începuturile sale în fotbal cu tot felul de momente grele. Problemele de sănătate puteau să-l împiedice să ajungă să ofere astăzi mostre de magie pură. Barcelona l-a "adoptat" şi s-a ocupat să aibă toate condiţiile pentru a creşte şi pentru a face performanţă. 

Dar drumul n-a fost deloc lin şi, ca mulţi alţi copii, şi superstarul argentinian a întîlnit persoane care n-au avut încredere în forţele şi în talentul lui. Ultimul clip adidas chiar despre asta vorbeşte. Despre cum Messi a trecut peste toate replicile răutăcioase şi descurajante, a muncit şi a ajuns să fie considerat de mulţi cel mai bun fotbalist care a existat vreodată.

Campania care are hashtagul "There will be haters" a adunat cîteva dintre cele mai întîlnite replici cu care s-a confruntat Messi de cînd a început fotbalul.

N-o să fii niciodată suficient de bun sau suficient de mare.

N-o să reuşeşti niciodată în faţa băieţilor mari în Ligă.
N-o să pleci niciodată din oraşul tău şi în nici un caz n-o să reuşeşti în afara ţării, cu siguranţă nu în cele mai puternice campionate.
N-o să marchezi niciodată cu capul sau cu piciorul drept. N-o să reuşeşti nici măcar să stai în picioare. Iar cînd o să cazi, n-o să te mai ridici niciodată.
N-o să cîştigi niciodată un trofeu FIFA Ballon d'Or şi în nici un caz 4 asemenea trofee.
Nu o să baţi niciodată un record şi cu atît mai puţin pe toate.
Nu o să fii niciodată un campion, un erou, o legendă.
N-o să fii niciodată cel mai bun şi în nici un caz cel mai bun fotbalist care a existat vreodată.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.